מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

פילה דג במרווה ועירית

מתכון חגיגי וחומרי גלם זמינים

החומרים: 

6 נתחי פילה של דג 
חצי לימון סחוט
4 שיני שום כתושות
מלח גס
פלפל גס
שמן זית
עלי מרווה

 

אופן ההכנה:

  1. שוטפים את הדג היטב ומספיגים את הנוזלים. מטפטפים מעט מיץ לימון, מלח ופלפל וממתינים מעט.
  2. משמנים תבנית עם שמן זית, מניחים את התנחים בתבנית, משמנים את הנתחים במעט שמן זית
  3. מורחים את הדג בשום,  מפזרים עלי מרוה, מפזרים מעל מלח ופלפל גס
  4. מכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות לחצי שעה
  5. מפזרים עירית טריה קצוצה לפני ההגשה


מומלץ להגיש עם תפוחי אדמה בעשבי תיבול או אנטי פסטי של קישואים וחצילים