מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

סלמון בירקות מוקפצים

החומרים: 


פילה סלמון 
בצל אחד פרוס לטבעות
2 שיני שום פרוסות
1/2 כוס יין יבש
1/2 צרור פטרוזיליה
2 קישואים פרוסים דק
2 עגבניות קלופות קצוצות
מיץ מלימון אחד
אבקת מרק
ציפורן
מלח ופלפל
עלי ריחן לקישוט

 

אופן ההכנה:

  1. שוטפים את פילה הסלמון ומספיגים את הנוזלים. מטפטפים מעט מיץ לימון, מלח ופלפל וממתינים מעט.
  2. מטגנים בסיר עמוק את טבעות הבצל ושיני שום עד לשקיפות, ומוסיפים 1/2 כוס יין לבן יבש.
  3. מוסיפים פנימה 1/2 צרור פטרוזיליה קשור, הציפורן ו-4 כוסות מים ומבשלים על אש בינונית במשך כ-5 דקות.
  4. מוסיפים 2 כפות אבקת מרק ומביאים לרתיחה
  5. מנמיכים את הלהבה, מוסיפים פרוסות קישוא דקות ומבשלים למשך כ-15 דקות נוספות
  6. מוסיפים פנימה את העגבניות הקצוצות ואת אצבעות הדג, ומבשלים במשך כ-10 דקות נוספות.
  7. מקשטים בעלי ריחן.