מעדן דג בנוסח שרימפס עם אבוקדו ורוטב פרי הדר
חומרים ל-6 מנות:
חבילת מעדן דג בנוסח שרימפס
מעט שמן זית לטיגון
3 אבוקדו בשלים
2 כפות מיץ לימון
למשרה:
3 שיני שום כתושות
מלח ופלפל שחור גרוס גס
1/3 כוס שמן זית
1/3 כוס מיץ תפוזים
2 כפות מיץ לימון
אופן הכנה:
- מערבבים את מרכיבי המשרה ומשרים בתוכו את השרימפס כחצי שעה.
- מוצאים מהמשרה ומטגנים משני הצדדים במעט שמן זית.
- חוצים את האבוקדו, מרחיקים את הגלעין ומורחים במיץ לימון.
- ממלאים את חצאי האבוקדו בשרימפס, מחממים את המשרה ויוצקים מעט על האבוקדו.