מעדן דג בנוסח שרימפס ברוטב ירקות
חומרים ל-4 מנות:
חבילת מעדן דג בנוסח שרימפס
לרוטב:
4 שיני שום כתושות
פלפל חריף קצוץ דק
חצי כוס שמן זית
6 עגבניות מרוסקות
2 פלפלים ירוקים פרוסים לטבעות
כפית סוכר
מלח
אופן ההכנה
- אופים את השרימפס בתנור במשך כ-10 דקות.
- מטגנים בשמן זית את השום והפלפל החריף, מוסיפים את העגבניות המרוסקות ואת פרוסות הפלפל, מתבלים בסוכר ומלח.
- מכסים את הסיר ומבשלים כ-20 דקות.
- מוסיפים את השרימפס ומבשלים כ-10 דקות נוספות.
- מתאים להגשה על מצע פסטה או פירה תפוחי אדמה.