מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

מעדן דג בנוסח שרימפס ברוטב ירקות

חומרים ל-4 מנות:


חבילת מעדן דג בנוסח שרימפס

לרוטב:

4 שיני שום כתושות
פלפל חריף קצוץ דק
חצי כוס שמן זית
6 עגבניות מרוסקות
2 פלפלים ירוקים פרוסים לטבעות
כפית סוכר
מלח

 

אופן ההכנה

  1. אופים את השרימפס בתנור במשך כ-10 דקות.
  2. מטגנים בשמן זית את השום והפלפל החריף, מוסיפים את העגבניות המרוסקות ואת פרוסות הפלפל, מתבלים בסוכר ומלח.
  3. מכסים את הסיר ומבשלים כ-20 דקות.
  4. מוסיפים את השרימפס ומבשלים כ-10 דקות נוספות.
  5. מתאים להגשה על מצע פסטה או פירה תפוחי אדמה.