מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

מעדן דג בנוסח לובסטר בחמאה ושמנת

חומרים ל-4 מנות:


חבילת מעדן דג בנוסח לובסטר
חמאה לטיגון

לרוטב:
כף דבש
2 כפות חרדל
1/4 כוס מיץ לימון טרי
מיכל שמנת מתוקה
גבעולי טימין
מלח ופלפל שחור גרוס גס

 

אופן הכנה:

  1. פורסים את הדג לטבעות בעובי חצי ס"מ, מטגנים את הטבעות בחמאה, למשך כדקה מכל צד.
  2. מביאים את כל מרכיבי הרוטב לרתיחה במחבת על אש בינונית.
  3. מרחיקים את גבעולי הטימין, מוסיפים את טבעות הדג, מבשלים יחד כדקה נוספת ומגישים.

* מתאים להגיש על מצע פסטה.