מעדן דג בנוסח לובסטר בחמאה ושמנת
חומרים ל-4 מנות:
חבילת מעדן דג בנוסח לובסטר
חמאה לטיגון
לרוטב:
כף דבש
2 כפות חרדל
1/4 כוס מיץ לימון טרי
מיכל שמנת מתוקה
גבעולי טימין
מלח ופלפל שחור גרוס גס
אופן הכנה:
- פורסים את הדג לטבעות בעובי חצי ס"מ, מטגנים את הטבעות בחמאה, למשך כדקה מכל צד.
- מביאים את כל מרכיבי הרוטב לרתיחה במחבת על אש בינונית.
- מרחיקים את גבעולי הטימין, מוסיפים את טבעות הדג, מבשלים יחד כדקה נוספת ומגישים.
* מתאים להגיש על מצע פסטה.