דגים על הגריל
חומרים ל- 2 דגים:
2 כפות שמן זית
3 שיני שום קצוצות
מלח,פלפל
50 ג’ חמאה
תוספת אפשרית:
רוזמרין
אופן ההכנה
- מדליקים את הגריל.
- שוטפים היטב את הדגים ומייבשים בנייר מגבת.
- משמנים את הדגים במעט שמן זית מבפנים ומבחוץ, מתבלים במלח,פלפל ושום קצוץ טרי מבפנים ומבחוץ. תוספת אפשרית: מכניסים גבעול רוזמרין לכל דג באזור הראש.
- מניחים על כל דג רצועה קטנה של חמאה.
- מניחים את הדגים על רשת בשליש העליון של התנור.
- בתבנית נמוכה יותר בתנור יוצקים 1/4 כוס מים.
- צולים 7-6 דקות מכל צד.