מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

דגים על הגריל

חומרים ל- 2 דגים:


2 כפות שמן זית
3 שיני שום קצוצות
מלח,פלפל
50 ג’ חמאה

תוספת אפשרית: 
רוזמרין
 


אופן ההכנה

  1. מדליקים את הגריל.
  2. שוטפים היטב את הדגים ומייבשים בנייר מגבת.
  3. משמנים את הדגים במעט שמן זית מבפנים ומבחוץ, מתבלים במלח,פלפל ושום קצוץ טרי מבפנים ומבחוץ. תוספת אפשרית: מכניסים גבעול רוזמרין לכל דג באזור הראש.
  4. מניחים על כל דג רצועה קטנה של חמאה.
  5. מניחים את הדגים על רשת בשליש העליון של התנור.
  6. בתבנית נמוכה יותר בתנור יוצקים 1/4 כוס מים.
  7. צולים 7-6 דקות מכל צד.