מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

דגי אמנון מטוגנים ברוטב לימון

חומרים ל-4 מנות:


4 דגי אמנון (מושט) נקיים


חומרים לרוטב:

75 ג’ צנובר קלוי
1/3 כוס מיץ מלימונים טריים
2/3 כוס שמן זית
1 כפית רוזמרין קצוץ
1 שן שום כתושה
קליפה מלימון אחד
מלח,פלפל
שמן לטיגון

 

אופן הכנה:

  1. מתבלים את האמנונים במלח ופלפל ומטגנים בשמן עמוק במחבת כ-5 דקות מכל צד.
  2. מערבבים את כל חומרי הרוטב.
  3. מניחים את הדג על צלחת הגשה ויוצקים מעליו את הרוטב.

* מומלץ להגיש עם תפו"א.