דגי אמנון מטוגנים ברוטב לימון
חומרים ל-4 מנות:
4 דגי אמנון (מושט) נקיים
חומרים לרוטב:
75 ג’ צנובר קלוי
1/3 כוס מיץ מלימונים טריים
2/3 כוס שמן זית
1 כפית רוזמרין קצוץ
1 שן שום כתושה
קליפה מלימון אחד
מלח,פלפל
שמן לטיגון
אופן הכנה:
- מתבלים את האמנונים במלח ופלפל ומטגנים בשמן עמוק במחבת כ-5 דקות מכל צד.
- מערבבים את כל חומרי הרוטב.
- מניחים את הדג על צלחת הגשה ויוצקים מעליו את הרוטב.
* מומלץ להגיש עם תפו"א.