מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

דג מטוגן עם עלי רוזמרין

חומרים לדג אחד:


ענף רוזמרין או קורנית או אורגנו
2 שיני שום קלופות
1/4 כוס שמן זית
3 כפות קמח
פלפל שחור

 

אופן הכנה:

  1. מערבבים את הקמח והפלפל ומקמחים היטב את הדג פנים וחוץ.
  2. טומנים את ענף התבלין והשום בבטן הדג, יוצקים מעט שמן לתבנית ומניחים את הדג.
  3. יוצקים עליו מעט שמן ומכניסים לתנור בטמפרטורה של 220 מעלות למשך 10 דקות.
  4. הופכים לצד שני, יוצקים את יתרת השמן ואופים 5 דקות נוספות.