דג במעטפת עלי חסה
חומרים ל-2 מנות:
2 דגים שלמים נקיים
7-8 עלי חסה או מנגולד גדולים
4 כפות מיונית
2 כפות חרדל מוכן
2 שיני שום מעוכות
פלפל שחור
6 כפות עלי טרגון טרי או שמיר קצוצים
אופן הכנה:
- יוצקים מים רותחים על עלי החסה, ממתינים דקה, שוטפים במים קרים ופורשים על מגבת לייבוש.
- משטחים את עלי החסה ברצף לכעין יריעה, ומערבבים את חומרי התיבול.
- מורחים על הדג את תערובת התיבול מבפנים ומבחוץ, ועוטפים אותו היטב בעלים.
- מניחים על צלחת ומבשלים במיקרוגל בעוצמה מלאה (750-850W) כ-7 דקות,
- הופכים לצד שני ומבשלים 5 דקות נוספות.
- משהים 5 דקות לפני ההגשה.