מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

דג במעטפת עלי חסה

חומרים ל-2 מנות:


2 דגים שלמים נקיים
7-8 עלי חסה או מנגולד גדולים
4 כפות מיונית
2 כפות חרדל מוכן
2 שיני שום מעוכות
פלפל שחור
6 כפות עלי טרגון טרי או שמיר קצוצים

 

אופן הכנה:

  1. יוצקים מים רותחים על עלי החסה, ממתינים דקה, שוטפים במים קרים ופורשים על מגבת לייבוש.
  2. משטחים את עלי החסה ברצף לכעין יריעה, ומערבבים את חומרי התיבול. 
  3. מורחים על הדג את תערובת התיבול מבפנים ומבחוץ, ועוטפים אותו היטב בעלים.
  4. מניחים על צלחת ומבשלים במיקרוגל בעוצמה מלאה (750-850W) כ-7 דקות,
  5. הופכים לצד שני ומבשלים 5 דקות נוספות.
  6. משהים 5 דקות לפני ההגשה.