קבוצת נטו

פילה דג סול ברוטב שמנת

דג סול הוא דג עדין במיוחד. בישול ארוך או טיגון יתר של פילה סול מייבשים את המוצר ופוגעים בטעמו העדין.


החומרים:

פילה דג סול
צרור שמיר
גביע שמנת (פרווה)
מיץ לימון טרי
מלח ופלפל
שמן לטיגון

 

אופן הכנה

  1. שוטפים צרור שמיר. מסירים את הגבעולים וקוצצים את השמיר דק דק (אפשר בבלנדר). 
  2. מוסיפים לגביע שמנת (פרווה) ומערבבים היטב לקבלת רוטב אחיד.
  3. מוסיפים מלח, פלפל שחור, חצי כפית לימון טרי ומערבבים היטב.
  4. מפשיירם את פילה הדג מציפוי הקרח, שוטפים ומספיגים את הנוזלים במגבת נייר.
  5.  מתבלים במלח ופלפל ומעט לימון. מקמחים קלות ומטגנים במחבת חמה כ-2 דקות לכל צד.
  6.  מגישים בתוספת הרוטב.ולקישוט פלח לימון.

* מתאים להגשה עם תפוחי אדמה אפויים או ירקות מאודים.