קבוצת נטו

מעדן דג בנוסח שרימפס עם אבוקדו ורוטב פרי הדר

חומרים ל-6 מנות:


חבילת מעדן דג בנוסח שרימפס
מעט שמן זית לטיגון
3 אבוקדו בשלים
2 כפות מיץ לימון

למשרה:
3 שיני שום כתושות
מלח ופלפל שחור גרוס גס
1/3 כוס שמן זית
1/3 כוס מיץ תפוזים
2 כפות מיץ לימון

 

אופן הכנה:

  1. מערבבים את מרכיבי המשרה ומשרים בתוכו את השרימפס כחצי שעה.
  2. מוצאים מהמשרה ומטגנים משני הצדדים במעט שמן זית.
  3. חוצים את האבוקדו, מרחיקים את הגלעין ומורחים במיץ לימון.
  4. ממלאים את חצאי האבוקדו בשרימפס, מחממים את המשרה ויוצקים מעט על האבוקדו.