דג במחבת עם רצועות של ירקות
חומרים ל-4 מנות:
4 דגים ללא ראש
מיץ מ-2 לימונים
2 קישואים ירוקים
1 בצל יבש
3 כפות חומץ בלסמי
מלח ופלפל
שום כתוש
עשבי תיבול
פלפל אדום גדול
4 כפות שמן זית
אופן הכנה:
- רוחצים את הדג ומסירים ממנו חלקים מיותרים.
- מזליפים את מיץ לימון על הדג ומפזרים מעט פלפל שחור גרוס גס.
- מטגנים את הדג כ-3 דקות מכל צד ומעבירים לצלחת.
- באותה מחבת מטגנים בצל יבש פרוס לטבעות, קישואים פרוסים לטבעות ופלפל אדום חתוך לרצועות דקות.
- מוסיפים שום כתוש וחומץ בלסמי ומפזרים עשבי תיבול.
- כשהירקות משחימים, מוסיפים את הדגים להמשך טיגון.