פילה דג סול ברוטב שמנת
דג סול הוא דג עדין במיוחד. בישול ארוך או טיגון יתר של פילה סול מייבשים את המוצר ופוגעים בטעמו העדין.
החומרים:
פילה דג סול
צרור שמיר
גביע שמנת (פרווה)
מיץ לימון טרי
מלח ופלפל
שמן לטיגון
אופן הכנה
- שוטפים צרור שמיר. מסירים את הגבעולים וקוצצים את השמיר דק דק (אפשר בבלנדר).
- מוסיפים לגביע שמנת (פרווה) ומערבבים היטב לקבלת רוטב אחיד.
- מוסיפים מלח, פלפל שחור, חצי כפית לימון טרי ומערבבים היטב.
- מפשיירם את פילה הדג מציפוי הקרח, שוטפים ומספיגים את הנוזלים במגבת נייר.
- מתבלים במלח ופלפל ומעט לימון. מקמחים קלות ומטגנים במחבת חמה כ-2 דקות לכל צד.
- מגישים בתוספת הרוטב.ולקישוט פלח לימון.
* מתאים להגשה עם תפוחי אדמה אפויים או ירקות מאודים.