מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

מעדן דג בנוסח קלמרי בציפוי פריך ברוטב עגבניות

חומרים ל-4 מנות:


חבילת מעדן דג בנוסח קלמרי בציפוי פריך.
2 עגבניות קלופות,חצויות ואפויות

לרוטב:
200 ג’ זיתים שחורים מגולענים
2 כפות צלפים
4 פילטים אנשובי
2 שיני שום
חצי כוס שמן זית

 

אופן הכנה:

  1. אופים את הקלמרי כ-10 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני, 180 מעלות, או מטגנים מס’ דקות במחבת עם מעט שמן חם.
  2. מרסקים את מרכיבי הרוטב.במעבד מזון
  3. מניחים חצי עגבניה אפויה על כל צלחת, מורחים בנדיבות ברוטב הזיתים ומכסים בטבעות קלמרי.
  4. מזליפים מעל מעט מהרוטב שנותר.