דג ברוטב קוקוס חריף
חומרים לדג אחד:
1 דג
1 בצל קטן קצוץ
פפריקה חריפה
1 שן שום
קמצוץ כורכום ופלפל שחור
כפית ג’ינג’ר טרי מגורר
1/4 כוס חלב קוקוס
1 כף מיץ לימון
1/2 כפית סוכר
אופן הכנה:
- במעבד מזון מעבדים את החומרים למחית ומעסים בה את הדג פנים וחוץ.
- משהים 30 דקות לספיגת הטעמים.
- קולים בגריל חם במרחק של כ-15 ס"מ מגוף החימום או הגחלים - למשך 10-12 דקות.
- יוצקים מהמרינדה על גבי הדג במהלך הצליה.
- הופכים לצד שני וקולים 10 דקות נוספות.