מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

דג במחבת עם רצועות של ירקות

חומרים ל-4 מנות:


4 דגים ללא ראש
מיץ מ-2 לימונים
2 קישואים ירוקים
1 בצל יבש
3 כפות חומץ בלסמי
מלח ופלפל
שום כתוש
עשבי תיבול
פלפל אדום גדול
4 כפות שמן זית

 

אופן הכנה:

  1. רוחצים את הדג ומסירים ממנו חלקים מיותרים.
  2. מזליפים את מיץ לימון על הדג ומפזרים מעט פלפל שחור גרוס גס.
  3. מטגנים את הדג כ-3 דקות מכל צד ומעבירים לצלחת.
  4. באותה מחבת מטגנים בצל יבש פרוס לטבעות, קישואים פרוסים לטבעות ופלפל אדום חתוך לרצועות דקות.
  5. מוסיפים שום כתוש וחומץ בלסמי ומפזרים עשבי תיבול.
  6. כשהירקות משחימים, מוסיפים את הדגים להמשך טיגון.