מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

דגי קורבינה בסגנון ים תיכוני

חומרים ל-2 מנות


2 דגי קורבינה ללא ראש
מעט פלפל שחור גרוס
כף שום כתוש
צרור ריחן
חמאה
מיץ לימון
שמן זית

 

אופן הכנה:

  1. שוטפים את הדג במים קרים, מזליפים על הדגים מיץ לימון ומפזרים פלפל שחור.
  2. חורצים בגבו של הדג חריצים בעומק של 1 ס"מ במרחק של 4 ס"מ אחד מהשני.
  3. מכינים משרה מ-2 כפות חמאה, צרור עלי ריחן מופרדים מהגבעולים, שום כתוש ו-2 כפות שמן זית.
  4. מורחים את הדגים במשרה מבחוץ ומבפנים.
  5. עוטפים כל דג בנייר כסף ומכניסים את הדגים לתבנית אפייה
  6. את התבנית מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות ואופים למשך כ-25 דקות.
  7. מוציאים מנייר הכסף ולהגיש בתוספת תפוחי אדמה מטוגנים.