מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

אצבעות סלמון בירקות

החומרים: 


פילה סלמון 
בצל אחד פרוס לטבעות
2 שיני שום פרוסות
1/2 כוס יין יבש
1/2 צרור פטרוזיליה
2 קישואים פרוסים דק
2 עגבניות קלופות קצוצות
מיץ מלימון אחד
אבקת מרק
ציפורן
מלח ופלפל
עלי ריחן לקישוט

 

אופן ההכנה:

  1. שוטפים את פילה הסלמון ומספיגים את הנוזלים. מטפטפים מעט מיץ לימון, מלח ופלפל וממתינים מעט.
  2. פורסים את הסלמון לאצבעות ארוכות.
  3. מטגנים בסיר עמוק את טבעות הבצל ושיני שום עד לשקיפות, ומוסיפים 1/2 כוס יין לבן יבש.
  4. מוסיפים פנימה 1/2 צרור פטרוזיליה קשור, הציפורן ו-4 כוסות מים ומבשלים על אש בינונית במשך כ-5 דקות.
  5. מוסיפים 2 כפות אבקת מרק ומביאים לרתיחה
  6. מנמיכים את הלהבה, מוסיפים פרוסות קישוא דקות ומבשלים למשך כ-15 דקות נוספות
  7. מוסיפים פנימה את העגבניות הקצוצות ואת אצבעות הדג, ומבשלים במשך כ-10 דקות נוספות.
  8. מקשטים בעלי ריחן.