אל גאוצ'ו

אל גאוצ'ו


אודות אל גאוצ'ו 


רשת אל גאוצ'ו היא רשת מסעדות גריל דרום אמריקאי, הפועלת בישראל מאז 1982 ולה סניפים בכל רחבי הארץ. הרשת מתמחה במטבח הארגנטינאי ובטיפול בבשר החל מבחירת נתחי הבקר, חיתוכם, יישונם במקררים מיוחדים וצלייתם הייחודית על גריל פחמים,

בנוסף, מפעילה רשת "אל גאוצ'ו" שירותי קייטרינג "על גלגלים", אירוח כפרי, סדנאות בשר וסעודות קרניבורים.

לאחרונה, השיקה הרשת סדרת מוצרי בשר פרימיום, המשווקים ברשתות השיווק תחת המותג "אל גאוצ'ו". 

המוצרים של אל גאוצ'ו עשויים מ-100% בשר משובח, המספקים את חווית הגריל הדרום אמריקאי בכללותה, על הבשרים האיכותיים והמשובחים ושיטות החיתוך והיישון הדרום אמריקאיות היישר למטבח הישראלי. 

הבשר מגיע מארגנטינה לאחר תהליך של קצבות מקצועי, תהליך יישון קפדני השומר על איכותו וטעמו המשובח של הבשר וללא תוספות כלשהן פרט לתיבול.